Kunstmatig in de overgang

De overgang is een fase in het leven die er nou eenmaal bij hoort. Aan het einde van je vruchtbare periode neemt de productie van oestrogeen af en kom je in de overgang, omdat een natuurlijk verloop is. Maar wat als dit proces bij jou nou niet natuurlijk is, maar (veel eerder) op kunstmatige wijze in gang wordt gezet? 

(meer…)

Wat zijn de opties als het gaat om zorgverzekeringen?

Waar veel verzekeringen niet verplicht zijn, geldt dit voor een zorgverzekering wel Tot je 18e levensjaar ben je verzekerd op de zorgverzekering van je ouders, maar iedereen van 18 jaar en ouder moet zelf een zorgverzekering afsluiten. Voordat je zo’n verzekering afsluit, wil je ongetwijfeld eerst weten wat de mogelijkheden zijn. (meer…)

Wat is een aanvullende zorgverzekering?

Een aanvullende zorgverzekering is een verzekering die niet in de basisverzekering zit. Het gaat hier bijvoorbeeld om brillen of lenzen of bijvoorbeeld meer fysiotherapie. Zorgverzekeraars mogen zelf de voorwaarden en vergoedingen hiervoor bepalen. Ook stellen zij de premie vast. (meer…)

Hoe lang gaat een bh mee?

Wanneer je een bh hebt die lekker zit wil je daar het liefst nooit meer afscheid van hoeven nemen. Heb je een bh die je letterlijk door dik en dun heeft ondersteund en die daarnaast ook nog eens lekker zit, dan wil je er niet aan denken om die weg te moeten doen.

(meer…)

Een goed passende sport bh is belangrijk!

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe sport bh dan is het heel belangrijk om de juiste maat te weten. Er is namelijk door een aantal onderzoeken aangetoond dat veel vrouwen een bh dragen die niet goed past.

(meer…)

Een duurzame en sterke vloer? Kies kunststof!

Dankzij de uitvinding van kunststof, is ons leven een stuk verrijkt. Denk maar eens aan elektriciteit, dat zonder kunststof niet mogelijk zou zijn. Of het toilet zoals we die vandaag de dag kennen. Of de kunststof kozijnen, de smartphone… Het kent vele voordelen. Zo is het licht, sterk en kan het eigenlijk niet gaan rotten. Dit kan bij een natuurlijke vloer wel. Het is daarom geen wonder dat ook steeds meer mensen overgaan op een kunststof vloer.

(meer…)

Lekker uitwaaien op de Wadden

We weten allemaal dat een gezonde leefstijl juist in de levensfase van de overgang extra belangrijk is. Om langer fit en slank te blijven moeten we flink in beweging blijven. Wandelen, fietsen en zwemmen zijn ideale manieren van bewegen, niet te belastend voor de gewrichten, maar wel erg goed voor de bloedsomloop. En de gezonde buitenlucht doet ook goede dingen voor longen, huid en niet te vergeten het humeur.

Lekker uitwaaien op de Wadden→

Hoe kun je het beste energie besparen?

De energieprijzen stijgen door de grote tekorten aan gas. Dat betekent dat we met z’n allen zullen moeten besparen op energie, maar hoe doe je dat en waarom? De waarom vraag werd net al even kort toegelicht. Het gas raakt op en als een product schaars wordt, wordt het duurder. Maar dat is niet de enige reden waarom we moet besparen. Energie besparen is ook goed voor het milieu. Het zal bijdragen aan het afnemen van het broeikaseffect.

Hoe kun je het beste energie besparen?→