Zo houd je het leven in de slaapkamer ook later nog spannend 

Naarmate je ouder wordt en steeds langer bij dezelfde partner bent, kan het lastiger worden om het leven in de slaapkamer spannend te houden. De hormonen zoals deze vroeger door je lichaam gierden kennen jullie niet meer en ook de wil om je op te tutten tijdens een avond thuis lijkt te zijn verdwenen.

Wat doe jij nog om op z’n tijd te zorgen voor de nodige romantiek in jullie relatie? Niet alleen het feit dat je langer samen bent en de spanning daarmee kan verdwijnen speelt mee; ook klachten behorend bij de overgang maken het niet altijd makkelijker om een romantische avond te hebben met je partner. In dit artikel vind je verschillende tips die je helpen een relatie spannend te houden. Wanneer kocht jij bijvoorbeeld voor het laatst sexy lingerie? Sexy lingerie is bepaald niet leeftijdsgebonden; het staat iedereen goed.

Probeer je partner te verrassen in de slaapkamer 
Romantiek gaat hand in hand met verrassingen op verschillende vlakken. Het bestellen van een sexy lingeriesetje is hierbij een van de opties die je hebt. Trek het setje in de avond aan, zonder dat je partner dit in de gaten heeft. Eenmaal op bed verras je hem of haar! Iedere partner zal het leuk vinden, wanneer je op deze wijze moeite hebt gedaan er mooi uit te zien. Kies je voor een zwart- of rood lingeriesetje? Je bestelt het setje eenvoudig online. Niet alleen comfortabeler dan een rit naar de winkel; ook vindt niet iedereen het even prettig om sexy lingerie en public uit te zoeken.

Tip: verras je partner ook op andere manieren, door bijvoorbeeld af en toe een klein presentje in huis te halen!

Maak tijd voor elkaar vrij in drukke periodes 
Wanneer jullie allebei werken, is het zaak om tijd vrij te maken voor een romantische avond samen. Plan een moment voor een etentje buiten de deur in jullie favoriete restaurant, of zoek alvast een mooie film uit op Netflix of een vergelijkbaar platform. Houden jullie van de romantische film, of kiezen jullie voor een spannende serie? Kruip op tijd onder de wol, neem er een wijntje of een ander drankje bij en zorg voor wat hapjes. Zo heb je een moment samen, waarin alle ruimte geboden wordt voor romantiek. Vergeet je deze momenten te plannen, dan komt het er nauwelijks van. Zeker in de drukke periodes op het werk is het lastig de spontaniteit vast te houden in een relatie.

*Dit artikel kan affiliate links bevatten, deze zijn te herkennen aan (aff.). Lees voor meer informatie de disclaimer.

Last van de overgang?

Er zijn diverse producten die het enigszins kunnen verlichten, bekijk hier het aanbod (aff.)

Ondersteuning tijdens de overgang >


Deel dit artikel